Wie is Kurt Wegener

Sinds 2009 zelfstandig als NLP Coach Trainer. Persoonlijk ben ik erg gehecht aan zelfontplooiing en persoonlijke groei. Ik zeg dan ook regelmatig: "Je wordt pas meester wanneer je ervoor kiest om altijd leerling te blijven!". Ik ben ook continu bezig met het bevorderen van mijn zelfontplooiing door het verbreden en vergroten van mijn kennis en het versterken van persoonlijke kenmerken. Een aantal kenmerken staan bij mij hoog in het vaandel; individualistisch, onafhankelijk, betrouwbaar, motiverend, flexibel, inspirerend.

Ongekende mogelijkheden
Wat ik met de tijd heb geleerd, is voornamelijk de oneindige potenties die je creëert wanneer je van start gaat met het inzetten van NLP methoden. Tuurlijk is inzet hierbij het voornaamst vereiste. Met mijn vastberadenheid en grote inzet was ik na enkele jaren zover gevorderd dat ik zelfstandig ondernemer ben geworden. Met mijn onderneming mag ik nu met hart en ziel andere mensen leren wat NLP voor hen kan betekenen. Welke methoden hen op persoonlijk en op professioneel gebied kunnen helpen nog beter te functioneren en nóg beter de kwaliteit uit het leven te halen.

 

 Tilly van Veen

Wie is Tilly van Veen-Jägers

Ruim 11 jaar ben ik als zzp-er werkzaam binnen UNiK (U en ik) Training en Coaching Bureau (link naar nieuwe website intervisie coaching). Mijn levenservaring en ervaring als intervisie begeleider, mensgericht coach en trainer zet ik in om mensen te begeleiden in het proces van zelfinzicht, het ontdekken en aanspreken van de eigen vaardigheden en het zelf oplossend vermogen. Ieder volgt daarbij zijn eigen persoonlijke pad. Mijn expertise is dat ik snel herken wat iemand nodig heeft waardoor ik op een respectvolle manier “tot he point” werk. Met veel enthousiasme begeleid ik teams bij de intervisie. Daarbij gaat het om het gezamenlijk bespreken van werkproblemen tussen professionals die op hetzelfde gebied werkzaam zijn. Via een gestructureerde methode zorg ik ervoor dat de onderlinge band wordt versterkt, deskundigheid, ervaring en adviezen worden gedeeld waardoor de kwaliteit en collegialiteit optimaal gegarandeerd zijn. Professionaliteit, Enthousiasme, Betrokkenheid, Empathie, Respect en Humor en heel veel kennis kunnen delen zijn mijn drijfveren.

Coaching Onder * verbetering kwaliteit enz. Daarnaast bieden wij ook intervisie begeleiding (link naar nieuwe website) aan om de onderlinge band binnen het team te versterken, deskundigheid en ervaring te delen en elkaar te adviseren zodat de kwaliteit en collegialiteit optimaal gegarandeerd zijn.

 Meer informatie vind je op deze website.